Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Niki Bjerg klar til DM 2

DM Rally 
14/06/07 

Niki melder sig helt klar til Danboring Limfjords Rally 2007 på Mors i kommende weekend og glæder sig til at skulle ud og kæmpe igen og håber samtidig at han kan gentage succesen fra DM 1 ved Sorø hvor han sluttede på en flot generel 10. plads og 4 i klassen.
 

Men Niki Bjerg er også klar over at det bliver en hård kamp om pladserne og der skal gives fuld gas fra første meter for ikke at blive hægtet af, for de hurtige Super 1600 biler bliver svære at hamle op med.


(Foto: CL / Bjerg Motorsport)

Som Niki udtaler:
...elastikken skal holdes stram fra start og kan vi slutte i top 15 skal vi nok være glade for det er meget hurtige prøver hvor det går meget lige ud og de første 15 – 20 biler i feltet er noget kraftigere biler end vores og meget hurtige på disse prøver..
Niki har igen Arly Larsen i højre sædet, der ligesom Nikis trofaste mekanikere Lars Lyngsie, Kasper Nielsen og Kasper Poulsen også er kampklare og glæder sig til weekenden.

CL / Bjerg Motorsport


Læs mere om DM 2 Rally på Mors
Læs mere om:
 • Niki Bjerg Larsen
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS