Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Officials fra Motor Sport Sønderjylland på Le Mans

Le Mans 
14/06/07 

Le MansMotor Sport Sønderjyllands folk har nu meldt tilbage fra Le Mans og fortæller, at de allerede har været – og igen i senere i aftes – skal i gang som svingfolk. Arbejdet fordeles så alle prøver alt.
 

De har allerede erfaret, at det er noget andet end danske forhold. Der er 30 official på hver svingpost og de er på ”arbejde” i et treholdsskift løbet igennem – altså 10 mand ad gangen. Alle skal og kan derfor være friske og helt oppe på mærkerne hele tiden. Vores 14 mand store gruppe er på post 61 og 63 på Mulsanne-langsiden og lige ved den 2. chikane. De er på post med engelske og franske official – det sidste af hensyn til kommunikationen, der er på fransk.

Der er allerede hentet nyttig viden om hvordan det ser ud i det store udland.

Fredag skal vores folk være med til det store parade i Le Mans by, hvor der er præsentation af alle teams og kørere. Lørdag kl. 16:00 går det løs med årets største motorløb.

Vores folk er markeret med et lille diskret dannebrogsflag i nærheden af autoværnet!

Holger Møller-Nielsen


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •