Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

2 gange udgået i 3 heat..

Danish
Touringcar
Challenge 

16/06/07 

Skuffelsen var til at få øje på de Jason var færdig med Juniløbet på Jyllands-Ringen. Køreren hos Team Den Blå Avis Fleggaard Racing havde ellers taget de gode takter med fra forrige løb på Sturup, og der var god fart i bilen.
 

"Jeg var godt tilfreds med min 7. plads i Superpole, men da starten gik til første heat gik det hurtigt ned af bakke. Jeg blev på en af de første omgange ramt bagfra af Phillip Andersen, og det sendte mig baglæns i gruset. Jeg fik holdt bilen i gang, og kom ud på banen igen, men nåede kun lige at overhale et par stykker i bagtroppen af feltet inden jeg løb tør for omgange.

Det blev til en 18. plads og 7. hurtigste omgangstid.

I andet heat fik Jason kørt sig op på en 11. plads og i 3. heat skulle han således starte fra en 13. position

Hele heatet var BMW-køreren fanget bag en langsomt kørende SEAT som kørte stærkt på langsiden, men slet ikke havde fart i svingene. "Det var stort set umuligt at køre forbi, når folk kører defensivt i en bil som oven i købet flyver på langsiden." Skummede Jason. Men da Carsten Leveau ikke længere kunne stå for presset og udbremsede sig selv for enden af publikumslangsiden slog Jason til. SEAT køreren forsøgte at komme tilbage i sporet og de to biler ramte hinanden - resultat: 1 stk punkteret baghjul og bukket hjulophæng. Jason kom igennem Hesteskoen, men da han skulle rundt i Ford kurven røg dækket simpelthen af fælgkanten, og pludselig holdt BMW'en mod kørselsretningen.

"Det var noget surt når jeg faktisk kørte ret stærkt - når man ligger 6'er i første heat, har man da en klar tro på at man skal være med i den "sjove ende" - men sådan skulle det åbenbart ikke være denne gang" slutter Jason.


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •