Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Møller: ”Vi havde speeden, men ikke heldet”

DTC Cup 
15/06/07 

Varmeproblemer begrænsede mulighederne for resultater
Efter at det var blevet til points i årets to første DTC-afdelinger, så var to sekstendepladser lige akkurat ikke nok til, at Jens Møller kunne få flere points på kontoen, da årets tredje DTC-afdeling blev kørt i weekenden på Jyllandsringen.
 

”Vi havde speeden, men ikke heldet,” siger uldjyden, som flere gange i løbet af weekenden kørte på omgangstider blandt den bedste tredjedel af feltet.

”Jeg var ottendehurtigst i træningen, syvende hurtigst i det andet kvalifikationsheat og niendehurtigst i finalen. Det var kun i Last Chance, at Edman slog mig, for ellers var jeg teamets hurtigste kører, og det er jeg tilfreds med.”

At det alligevel ikke blev til nogen points trods hurtigheden, skyldtes et teknisk problem med bilens motor, som første gang opstod i tidtagningen, og som bl.a. var medvirkende til, at Jens Møller måtte igennem Last Chance-kvalifikationen. Og her blev det bare til en enkelt omgang.

”Jeg kørte kun en tid i Last Chance, for at motoren ikke blev overophedet, men i det første heat var vi nødt til at stoppe, fordi motoren blev for varm. Der var et eller andet galt, men vi fik lavet om på luftindtaget, så den lige kunne holde sig under 100 grader,” forklarer Jens Møller.

Grundet et problem med at benzinpåfyldningen måtte han starte kvalifikationsheat 2 fra pitten, men alligevel kørte han sig op fra sidstepladsen til en placering som nummer 16 ved det ternede flag – en placering han gentog i finalen.

”Vi har fundet farten. Nu skal vi bare have heldet med os,” slår Jens Møller fast.


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •