Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen på vej til endnu en udfordring

International
Formula Master 

14/06/07 

- denne gang er det i Tjekkiet på banen ved Brno
Masaryk Circuit er med sine 5,4 km, den længste i sæsonen, og er mange kaldt for en meget lang mini rutschebane med mange sving.
 

Men rutschetur er noget Kasper må finde sig i, efter at være gledet fra en 1. plads i mesterskabet til en delt 5. plads, ser Kasper meget frem til at køre på en traditionel racerbane, på trods af at det bliver hans første besøg på banen.

Kasper Andersen´s løb i Pau fylder ikke mange sider i historie bøgerne, så det er en meget tændt Kasper der næsten ikke kan vente til det bliver fredag kl. 9.30, hvor han første gang sætter sin helt friske Formula S 2000 racer på den tjekkiske asfalt.

Der var planlagt flere test på banen op til løbet, men N.Technology S.p.A. og Tatuus s.r.l har simpelt hen ikke kunne producere nok reservedele, så alle kunne være klar. Alle skulle dog være klar til fredag morgen.


Kasper Andersen.
(Foto: IFM media)

En af de kører som var hårdest ved sit materiel i Pau, var Italienske Luca Persiani, han kørte et meget hårdt løb og i et voldsomt forsøg på at holde Tyske Maximilian Goetz bag sig, kostede det et voldsomt uheld som nærmest totalt skadede Italienerens racer, han blev senere udelukket fra start i 2. heat og har senere fået en betinget dom hængende, med en prøvetid på 3 løb.


Chris Van der Drift i Pau.
(Foto: IFM media)

Skulle Kasper få svært ved at finde rundt på Brno, kan han måske udveksle lidt erfaring, med hans team kammerat Chris Van Der Drift, som vandt det sidste løb i Pau. Der Drift har 2 gange tidligere kørt i Brno i Formula BMW.

Sammen med Der Drift, har Kasper placeret deres team J.D. Motorsport på en samlet 3 plads i team mesterskabet.

Løbet i Brno kan følges direkte på Eurosport, lørdag d. 16. juni sendes der fra kl. 13.00 og igen på Eurosport 2 sendes der søndag d. 17. juni fra kl. 14.00

Højde punkter fra begge løb kommer på Motorsport weekend søndag aften.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Brno
  • 17/06/07 - Brno - International Formula Master
  •