Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans 24-timer - onsdags kvalifikation - 3. time

Le Mans 
13/06/07 

Le MansStatisk tredje time - Vejret har spillet alle et puds
 

Tredje time af kvalifikationen begynder kl. 22.10 på en halv-våd bane - mange af bilerne er på intermediate dæk, hvilket igen betyder at tiderne bliver markant langsommere end i de første to timer - og dermed får vi nok heller ikke nogen større ændringer i stillingen.

Man regner dog med at banen er kørt tør hen i mod slutningen af den fjerde time, så måske er der en chance for at vi får endnu hurtigere tider at se?

Indtil videre har Audi sendt Tom K på banen for at få så meget banetid og rutine som overhovedet mulig inden løbet. Planen ser ud til at give hver kører i hver Audi så meget tid som muligt i bilen.


Tom Kristensens Audi racer.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Kl. 22.30 ligger tiderne i LMP1 klassen på den halvglatte bane på omkring 4:06 til 4:10 - hvilket indikerer at bilerne "kun" har fået enten regnvejsdæk eller intermediates på, men stadig kører med tørvejrsopsætning derudover. Så tiden bruges nu på at få kørt de tre omgange i mørke som nogle kørere skal have, og så ellers få testet stabiliteten.

Der rapporteres dog om begyndende tåge og småregn på den sydlige del af banen (omkring Indianapolis og Arnage svingene) som ikke tyder på at banen agter at tørre op lige foreløbig.

Kl. 22.30 er der rødt flag igen, da Courage nr. 13 står af på Mulsanne langsiden. Det er den samme bil som blev smadret ganske grundigt til testdagen og kun lige er nået at blive genopbygget i sidste uge.

KL. 22.40 er der grønt flag igen - heldigvis en mindre forsinkelse denne gang. Banen er stadig fugtig og glat så der er ingen forbedringer i tider eller placeringer.

Kl. 22.50 kommer Jacques Villeneuve for første gang i bilen i dag - første session blev udelukkende kørt af Nicolas Minassian. Jacques skal nu køre mindst 3 omgange i mørket for at få starttilladelse på lørdag.

Lige inden timen er gået kommer Audi nr.1 i pit - og får overraskende stor opmærksomhed fra teknikerne - og Frank Biela er dybt optaget af diskussioner med andre teknikere - er der mon et potentielt problem med bilen?


Creation teamet har i år en helt speciel dekoration.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Timen slutter med T2M Domen stoppet ude på banen - den holdt lige præcis til 10 omgange - de har mildt sagt en stor opgave foran dem, hvis den bil skal kunne gennemføre løbet......

Jesper Thomsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Infineon Team Joest
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •