Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Debutant i DTC

DTC Cup 
12/06/07 

Så fik den hurtige kørelærer fra Århus, Chris Poulsen, endelig en drøm opfyldt, nemlig at have deltaget i DTC. Det var dog ikke en ubetinget succes, tvært imod, så var hele weekenden præget af tekniske problemer med den gode "gamle" Honda Civic.
 

Allerede fredag, da bilen blev rullet af traileren brækkede et styrtøjsbeslag. Dette blev i hast svejst sammen og monteret i bilen igen, så det lykkes at komme ud til første træning lørdag.
Men glæden blev kort, efter nogle omgange knækkede dette igen og træningen var forbi for Chris.


(Foto: Poul Iversen)

Tidtagningen blev og præget af problemer, da brændstof tilførslen nu ville drille.

Søndag havde Team Honda Racing, i samarbejde med Sparkassen Kronjylland, Slagteren i Lystrup og Plesner AS, og arrangeret en sponsor dag, så alle så frem til deltagelsen i DTC, men endnu en gang væltede de tekniske problemer ned over Team Honda Racing. Men som de fleste gæster sagde: Maden var god, der var rigeligt med vand og øl, vejret var perfekt, stemningen var god, trist at Hondaen drillede.

Teamet vil hermed benytte lejligheden til at takke alle fremmødte for den store støtte til vores DTC projekt, uden jer havde det ikke kunne lade sig gøre.


(Foto: Poul Iversen)

Selvom Chris ikke kom på "skamlen" i sit første DTC løb, blev det nu fejret med champagne alligevel.

Team Honda racing


Læs mere om:
  • Chris Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •