Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Ib, Karsten og Clioen klar til Mors

DM Rally 
12/06/07 

I den kommende weekend, den 16. juni, samles den danske rallyelite igen, til en intens pointjagt, i kampen om den eftertragtede DM titel, som Ib Kragh har haft et solidt greb i de seneste 3 år.
 

Holdets første forsøg i Slagelse/Sorø for 3 uger siden, var ikke just nogen succes. Motoren i Clioen satte ud og tabte sine kræfter, og der skulle en hel søndag til i værkstedet i Juelsminde, før fejlen var lokaliseret. E knækket ventiltop, gjorde at motoren ikke kunne gå jævnt og trække optimalt, og kun held gjorde at det ikke gik langt værre end det. Ventilfjedren havde viklet sig rundt om knastakslen.


(Foto: IK Rally Racing)

”Jeg fik motoren kørt til Frankrig onsdagen efter DM-1 og vi hentede den hjem igen i sidste uge. Nu er den monteret og testet, og der mangler kun et par små detaljer, før vi melder klar til afgang”, fortæller Ib, der også venter på nye fjedre til bilen i ugen op til DM-2.


(Foto: IK Rally Racing)

”Vi har jo lidt at indhente fra sidst, så vi giver gas fra start. Vi kører som altid for at vinde, og så må vi se hvad de andre har at byde på. Vi er sikkert ikke de eneste som har været hjemme og skrue”, smiler Ib der tror på at de hurtige prøver på Mors igen vil favorisere de firehjulstrukne biler.

IK Rally Racing


Læs mere om:
 • Ib Kragh
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS