Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kubica udskrevet

Formel 1 
12/06/07 

Robert Kubica der søndag kørte alvorligt galt på Circuit Gilles Villeneuve, er mandag lokal tid blevet udskrevet fra hospitalet.
 

Den alvorlige ulykke hvor Robert Kubica var ufrivillig hovedperson, har fået en lykkelig udgang. Kubica var slået bevistløs ved sammenstødet og lå stille i bilen da redningsmandskabet kom til. Han blev kørt til banens hospital til den første undersøgelse. Her valgte man at overflytte ham til et hospital i Montreal.

De første rapporter var værre end det senere viste sig at være. Det forlød at Kubica blandt andet havde brækket et ben. Det viste sig dog at han havde slået den ene fod temmelig meget, men ingen brud konstateret. De første samtaler han førte var meget forvirrede, men efter at have opholdt sig på hospitalet én dags tid, var han dog mere fattet. Hans første kommentar efter udskrivningen var om han kunne få lov til at køre på søndag.

BMW Sauber chefen, Mario Theissen, har dog valgt at slå koldt vand i blodet og har givet Kubica og pressen den besked at man vil vente til torsdag med at offentliggøre noget som helst i forbindelse med Kubicas eventuelle deltagelse. Et yderligere lægetjek torsdag skal afgøre det. BMW Sauber har dog reserverne klar. Både Sebastian Vettel og Timo Glock er klar til at træde ind hvis det viser sig påkrævet.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • BMW Sauber F1 Team
  • Gilles Villeneuve
  • 10/06/07 - Gilles Villeneuve - Formel 1 - FIA F1
  •