Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Martin Johansen glæder sig til DM 2

DM Rally 
13/06/07 

Når anden afdeling af DM serien i rally afvikles lørdag d. 16 juni på Mors, er Martin Johansen klar til at vise publikum og konkurrenter hvad en Suzuki Swift super 1600 kan.
 

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen siger Martin Johansen og fortsætter: ved DM 1 i Sorø kunne vi udnytte bilens potentiale mere og mere som dagen skred fremad og sidst på dagen kørte vi i nærheden af det tempo vi gerne vil køre.
Vi har kørt på Mors før og derfor ved jeg også at det er et meget hurtigt rally, så publikum kommer nok til at opleve mange rallybiler der kører på omdrejningsbegrænseren på en del strækninger, her i blandt også vores Suzuki Swift.


Martin Johansen og Finn Thomsen vil forsøge at lægge ud i samme tempo som de sluttede ved DM1.
(Foto: Rallyinfo.dk)

Vi kan dog trøste os lidt med er at løbet i Sorø også var hurtigt så vi har derfor en simpel plan:
– Vi lægger ud i det tempo vi sluttede med sidste gang. Denne gang har vi 100% asfalt og kunne vi så også få tørvejr ville vi være glade supplerer codriver Finn Thomsen: vi har de sædvanlige 4-5 4WD biler at slås med sammen med flere fra vores egen klasse, bl.a. Ib Kragh, der har fået ny motor i sin Renault Clio og så kommer Danmarksmesteren fra 2003, Jørgen Pilgaard, i en Peugeot 206 super 1600 så der er ikke tid til at man lige skal have søvnen ud af øjnene på de første prøver for så er man simpelthen kørt bagud. Der er derfor dømt stramt speederkabel lige fra morgenstunden.

Teamets Suzuki Swift super 1600 er gået igennem fra A til Z og holder nu klar til start hjemme på værkstedet.

Første bil starter lørdag d. 16 maj kl. 10.00 på havnen i Nykøbing Mors er i mål ved Nykøbing Hallen kl. 19.00. Løbet kan følges online på teamets hjemmeside.

Målsætning – ja som Martin Johansen siger: vi kører 100% efter sejren til det modsatte er bevist…..


Læs mere om:
 • Morsø
 • 16/06/07 - Morsø - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS