Roadracingkørerne Ulrik Nielsen og René Prang, deltog i anden afdeling af DBA MC 600 Challenge, som blev kørt på Jyllandsringen i søndag den 9. og 10. juni.

Selv om det ikke umiddelbart kan ses på resultaterne, var der dog alligevel betydelig fremgang at spore for Triumh-duoen i forhold til første afdeling af DBA MC 600 Challenge, som ligeledes blev kørt på Jyllandsringen for 5 uger siden.

Så selv om der var fremgang at spore viser resultaterne bare at det er et rigtig stærkt felt, de to erfarne roadracingkørere fra Thorning er oppe mod.

(Foto: Morten Kimer)

Ulrik Nielsen opnåede ved tidtagningerne lørdag, en startplacering som nr. 11 og 9 i søndagens løb. Disse startplaceringer resulterede i to 9. pladser i søndagens løb. Han kørte således hurtigere omgangstider under løbene end ved lørdagens tidtagninger, og betydelig hurtigere end for 5 uger siden.

Ved lørdagens tidtagninger opnåede René Prang startplaceringer som nr. 8 i begge søndagens løb og indkasserede en 7. plads og en 8. plads.

8. pladsen kunne vel have været vekslet til en placering betydelig højere i feltet, men en lille teknisk defekt i gearskiftet bevirkede at motoren satte ud to gange under løbet. En lille kontakt der afbryder tændingen i et splitsekund ved gearskifte havde sat sig fast så motoren stoppede. Prang måtte derfor genstarte motoren manuelt med den elektriske starter under kørslen. Det kostede tid og to placeringer, samtidig med at han lige havde opnået kontakt med de forankørende da første motorstp indtraf.

Efter løbet var René Prang alligevel ganske godt tilfreds med resultatet, idet han på trods af tabt tid og placeringer ved motorstoppene, kørte det andet løb 3 sek. hurtigere end første løb, mens vindertiden i de to løb var den samme.

Det huer dog ingen af de to fra Team Designa at ligge midt i feltet.
Ambitionerne og viljen til bedre placeringer er fortsat til stede, hvilket de også tidligere har vist. Begge er overbevist om at resultaterne nok skal vise sig efterhånden som de får fuldstændig styr på hver deres Triumph Daytona 675, som de har skiftet til i denne sæson.

Ulrik Nielsen har været med til at præge DBA MC 600 Challenge siden starten af serien, bl.a. med en bronze- og sølvmedalje, samt adskillige topresultater ved DM og NM, mens René Prang der har flere danske og nordiske mesterskaber samt topresultater i EM-sammenhæng med i bagagen.

Efter to afdelinger i DBA MC 600 Challenge af i alt 8 afdelinger, ligger René Prang på en foreløbig 8. plads og Ulrik Nielsen ligger på en foreløbig 10. plads i den samlede stilling.

Næste og tredje afdeling af DBA MC 600 Challenge køres på Padborg Park den 23. & 24. juni.