Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En uheldig weekend for Casper

Clio Cup - DK 
11/06/07 

Clio CupCasper Lind Poulsen kom til Jyllands-Ringen med en helt nyopbygget bil, dan hans tidligere bil blev kraftig skadet på Sturup Raceway for 14 dage siden, og den mellemliggende periode er blevet brugt til at montere alle løsdelene over i et helt nyt karosseri.
 

Den første frie træning lørdag blev ikke nogen succes for Casper. Bilen ville ikke det samme som Casper, og han blev noteret for den absolut langsomste tid i feltet.
Teknisk defekt tvang ham til kun at køre to omgange.


(Foto: Motorsporten.dk)

Herefter gjaldt det tidtagningen for Casper og endnu engang var uheldet ude. Endnu teknisk defekt begrænsede hans tid på banen, og derfor måtte han nøjes med 15. hurtigste tid.
Tiden var 1:17,731, ikke helt hvad han havde forventet.
Hurtigste mand i feltet var Petter Granlund, der kunne startede heat 1 fra pole position.

Heat 1 blev kørt lørdag eftermiddag, her kæmpede Casper godt, og han endte på 12. pladsen, kun 22,042 sekunder efter vindende Martin Clausen.
Der var herefter lidt mere optimisme at spore hos Casper, som meget gerne ville lidt længere frem i feltet.

Heat 2 blev kørt søndag, men det var desværre igen med begrænset succes for Casper Lind Poulsen. Casper blev noteret for 16. pladsen, 28,117 sekunder efter vindende Petter Granlund.
Alt i alt var det bare en rigtig skidt weekend for Casper, men som altid smiler han til sidst, og tror på at næste gang er den der.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi har fået justeret bilen godt ind, den ligger godt i svingene, men jeg manglede tydeligt fart på langsiderne, så der er lidt der skal kigges på før det næste løb" - udtalte Casper Lind Poulsen efter weekendens to løb.

Næste gang Casper Lind Poulsen skal køre løb i Clio Cup klassen, bliver i forbindelse Padborg Open på Padborg Park den 23. – 24. juni.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •