Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Kim Phillip udbyggede føring med to sikre sejre

MC600
Challenge 

11/06/07 

Eksmesteren distancerede konkurrenterne med to meget ens løb
Kim Phillip, Morud, vandt de to første udgaver af Den Blå Avis MC600 Challenge tilbage i 2003 og 2004, men siden da har fynboen ikke været helt fremme i dansk Road Racings absolutte kongeklasse. Det har imidlertid ændret sig i år, hvor det er tydeligt at se, at Suzuki-køreren nærmest er i en klasse for sig.
 

Søndagens Bilzonen Autobild Juniløbet på FDM Jyllandsringen resulterede således i to sejre til Kim Phillip, der tillige kørte meget sikker og overbevisende, idet han vandt med mellem fire og fem sekunder hver gang. Men at Kim Phillip på intet tidspunkt slappede af på sin blå racermotorcykel, men i stedet gav gas over samtlige omgange i de to heats, viste hans sluttider. Efter næsten 30 km konkurrencekørsel begrænsede forskellen mellem sluttiderne for de to heats til blot 52 tusindedele af et sekund – det nærmeste man vel kan komme milimeterarbejde i denne sport!

Var der ingen tvivl om, hvem der skulle have sejren i Den Blå Avis MC600 Challenge, så var der langt større kamp om de efterfølgende pladser. Her tog den forsvarende mester Steven Tirsgaard, Give, sig af andenpladsen i det første heat foran Jan Jespersen, Herlev, der havde sin hidtil bedste weekend, efter at han er skiftet til Honda.

I andet heat så det også ud til, at Steven Tirsgaard skulle blive best-of-the rest, da han passerede Jan Jespersen for at indtage positionen som nærmeste forfølger til den førende Kim Phillip. Men Yamaha-køreren kunne simpelthen ikke holde tempoet i sommervarmen. Først måtte han lide den tort at miste andenpladsen til sin stærkt kørende teamkammerat Allan Howard Christiansen, Næstved, og der gik ikke mange omgange, inden også Jan Jespersen og Søren Lauridsen, Værløse, var smuttet forbi.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kim Phillip
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •