Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota i problemer?

Formel 1 
09/06/07 

Toyota har angiveligt et problem med at deltage i det canadiske Grand Prix. Et problem med reservedele kan forhindre deltagelse.
 

Efter fredagens frie træninger på Circuit Gilles Villeneuve står Toyota teamet med et problem. Sagen er den at Jarno Trulli ved en måske lidt for hård angriben på en af kerberne ødelagde forhjulsophænget på højre side af bilen. Man trak med det samme begge biler fra træningen.

Man undersøger i øjeblikket i teamet, hvad der kan forårsage bruddet. Iagttagere på stedet - og teamet selv - mener for så vidt ikke at den måde at Trulli angreb kerben på, burde forårsage denne skade. Teamkollegaen Ralf Schumacher havde ikke dette problem, men angreb heller ikke kerben på samme måde.

Det er dog kommet frem at det kan knibe med at reparere bilen, idet det er en bestemt komponent der er brudt sammen. Komponenten kan angiveligt heller ikke repareres sådan umiddelbart. Rygter på stedet taler om at komponenten der er brudt sammen, ikke var helt ny samt at Toyota teamet tilsyneladende ikke har medbragt flere eksemplarer af denne komponent. Dette er dog ikke bekræftet.

I hvert fald bekræfter Toyota teamets tekniske direktør, Pascal Vasselon, dog at selv om at Trulli angreb kerben hårdere end Schumacher, bør det ikke være en undskyldning for at komponenten ikke kunne holde.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Panasonic Toyota Racing
  • Gilles Villeneuve
  • 10/06/07 - Gilles Villeneuve - Formel 1 - FIA F1
  •