Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing klar til weekendens løb - DTC

DTC Cup 
07/06/07 

JM Racing møder op i stærkeste opstilling til weekendens løb på FDM Jyllandsringen. I Casinoportalen Clio Cup sker det med Allan Bengtson (Roskilde), Lars Christensen (Christiansfeld) og Christian Jakobsen (Børkop) bag rattet af teamets tre biler, mens JM Racing i Danish Touringcar Championship er repræsenteret ved Peter Ager (Esbjerg), René Rasmussen (Frederikssund), Tom Pedersen (Christiansfeld), Camilla Stephansen (Horsens) og Michael Outzen (Ringe).
 

For sidstnævnte kommer løbet til at byde på en ny oplevelse. Efter den flotte sejr på Sturup Raceway skal han nemlig have succesballast i den sølvgrå BMW.

”Jeg kommer med 25 kg i bilen, og det er for resten næsten den samme vægt som John Nielsen, men jeg har aldrig prøvet at køre med E90eren med vægt i, og det bliver faktisk først i weekenden, at det sker, fordi jeg ikke har haft mulighed for at teste siden sidst,” siger Michael Outzen.

”Med den speed vi viste på Sturup, så kan vi godt være med, og nu kører jeg lige så meget efter det generelle resultat som efter en placering i privat cuppen. Vi har før set, at Casper Elgaard har lavet nogle kanontider med meget bly i bilen, men han og de andre kørere er jo ikke lavet af guld, så det bør være muligt at efterligne det, de gør.”

Michael Outzen er ikke den eneste kører hos JM Racing, hvor vægten er et problem. Også hans teamkammerat Tom Pedersen døjer med den, men det skyldes ikke så meget hans egen succes, hvor han senest fik en andenplads i privat cuppen på Sturup Raceway.

”Forhjulstrækkerne er blevet 15 kg lettere, og jeg er meget utilfreds over, at man ikke har gjort det samme ved de gamle biler som E46eren, så derfor tror jeg, at det bliver sværere for os denne gang. Men det gælder fortsat for mig om at komme i top 10,” siger han.


Tom Pedersen satser på igen at komme i top 10.
(Foto: JM Racing)

Målsætningen for kørerne på JM Racing II-holdet er identiske med dem de satte forud for sidste afdeling af DTC. René Rasmussen vil i top 10, Peter Ager satser på top 15, og Camilla Stephansen vil heller ikke denne gang være sidst.

”Jeg er meget spændt, for jeg tror, at de kommer til at slås oppe foran ligesom det skete i Sturup,” siger racerpigen. ”Jeg har været så uheldig, at jeg slet ikke har været ude at træne siden Sturup, og så må vi se, hvad det rækker til. Bare at det bliver lige så godt som i Sturup, altså at jeg har mindst en kører bag mig, men de fleste har jo meget mere rutine på Jyllandsringen end på Sturup, så det bliver sværere.”

”Det er tvingende nødvendigt, at jeg kommer i top 15, for ellers bliver det for surt,” siger Peter Ager. ”Nu kommer vi da i det mindste til at køre på en bane, hvor vi kan overhale, så jeg håber, at vi kan lave et fornuftigt resultat indenfor top 15, hvis vi kan være heldige. Men der er nogle, som skal have indhentet noget, så det kan måske ende med noget kaos.”

JM Racing

Læs mere om:
  • JM Racing
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •