Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Højt humør og stor optimisme

Advan Cup 
06/06/07 
Yokohama

Da Nick Reimersø fra HP Racing forrige weekend strøg over målstregen som vinder af Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, var det ikke kun en stor sejr for ham og teamet, det var samtidig en stor sejr for Suzuki.
 

Advan Cup sejren var nemlig den første motorsportssejr til de nye danskbyggede Suzuki Swift racere, derfor var det en stor fjer i hatten for HP Racing at netop de tog denne sejr.
Teamet har dog ikke bare festet siden da, der er blevet arbejdet og forbedret på begge teamets biler, været afviklet en eventdag, samt kørt test på Jyllands-Ringen. Så der har hersket stor travlhed hos HP Racing, der samtidig er i gang med de generelle forberedelser til Juni-løbet den kommende weekend på Jyllands-Ringen.

"Vi har skiftet til en ny type støddæmpere på Nick Reimersøs bil, samt sat andre fjedre på Dan Birkelevs bil" - oplyser teamchef og -ejer Henrik Poulsen - "men på grund af den generelle mangel på dæk i øjeblikket fik vi kun en halv testdag på Jyllands-Ringen, vi kunne ellers godt have brugt noget mere testtid, så vi også havde kunne teste Nicks bil med de 40 kilos succesballast, som han skal køre med til Juni-løbet. Vi havde dog en fornuftig test, hvor vores ændringer på bilerne viste sig at være til den positive side."


Dan Birkelev.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Efter en god, men kort testdag i mandags, ser jeg frem til en god weekend, hvor jeg skulle have gode chancer for at gøre mig gældende. Det tegner positivt, vi fandt hele tiden mere fart i bilen, og modsat de hurtigste i klassen, stiller jeg op helt uden ballast denne weekend" - udtaler Dan Birkelev - "det vil undre mig hvis vi ikke kan være med i toppen af feltet, så jeg både glæder mig, og ser frem til weekenden."

"Jeg er naturligvis fyldt med kampgejst ovenpå sejren på Sturup Raceway, og jeg håber da også at det vil gå nogenlunde på Jyllands-Ringen, men 40 kilos succesballast er meget i 1600 cc. racer så jeg kommer nok til at mangle lidt moment" - lyder det fra Nick Reimersø - "det skal blive spændende at se hvordan bilen reagerer med den ekstra vægt, men målet må dog mindst være en top 10 placering, og helst længere fremme."


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Inden weekendens 'Juni-løb' på Jyllands-Ringen, der er tredje afdeling af dette års Advan Cup mesterskab, ligger Nick Reimersø og Dan Birkelev på henholdsvis 5. og 11. pladserne ud af de 22 kørere der indtil nu har scoret point i år, ialt har mere end 30 kørere været til start i klassen.
For begge HP Racings kørere, gælder det at de kun har få point op til de foranliggende kørere, så chancerne for at rykke frem i mesterskabet er bestemt tilstede.

"Humøret er højt og optimismen er stor i hele teamet i øjeblikket, vi har et godt fundament at bygge videre på, og så må vi bare håbe at vi kører nogle gode resultater hjem igen den kommende weekend" - slutter Henrik Poulsen optimistisk.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Dan Birkelev
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Jyllandsringen
 • 10/06/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her