Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kerchlango klar til Juniløbet

Clio Cup - DK 
05/06/07 

Clio CupMik Kerchlango storcrashede på Sturup Raceway. Både bil og Clio-kører er dog klar til test op til Juniløbet på FDM Jyllandsringen.
 


(Foto: Kim Igel)

Det var noget op og ned for Den Blå Avis Fleggaard Racings anden Clio-kører Mik Kerchlango. Uden på noget tidspunkt at føle sig helt hjemme på banen i det sydsvenske, lykkedes det Charlottenlund-køreren at køre en 15. plads og dermed et point hjem, efter at have jagtet Lars Christiansen gennem hele løbet.

I dagens andet løb har Casinoportalen Clio Cup-køreren knap fået varme i dækkene, før han bliver offer for Jan Engelbrecht og Dennis Bannergaards dyst. Mik bliver klemt ind i autoværnet, hvorefter den hvide Renault Clio bliver sendt tværs over banen og ind i barrieren på vej ud på start/mål-langsiden.


(Foto: Motorsporten.dk)

Dermed tegner sig et billede af en noget blandet sæsonstart for køreren, der med sæsonåbneren og Copenhagen Racing Grand Prix nu er godt i gang med sin første fulde sæson i Clio Cuppen.

“Generelt synes jeg, at jeg er kommet uheldigt fra start ved at blive kørt af i to ud af fire løb. Men når det ellers kører, så går det pænt den rigtige vej – det er min 10. plads på Jyllandsringen da en indikation på,” siger Mik Kerchlango.

“Jeg har fået mere fart i bilen i år og håber da på et bulefrit og godt ræs på næste gang på Jyllandsringen. Jeg håber, at jeg kan spare mit team for det hårde arbejde, der har været med to påkørsler i fire løb. Mine mekanikere Søren og Peter har virkelig haft deres at se til i år,” siger Mik Kerchlango.

Ifølge Mik Kerchlango var bilen med nummer 69 hårdt medtaget efter afkørslen på Sturup Raceway, men ikke mere, end den er klar til næste test den 6. juni.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Mik Rupert Kerchlango
  • Team Den Blå Avis
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •