Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klar til Canada

Formel 1 
05/06/07 

Kan Ferrari svare igen?
Kimi Raikkonen er presset i kampen om dette års verdensmesterskab i Formel 1. Efter at han i de sidste to løb kun har skrabet et sølle point sammen, skal der helst en sejr på kontoen i Canada hvis han skal bevare håbet om at kunne hente et VM i år.
 

Udover kampen om VM, er der også den direkte duel mod teamkammeraten. I VM stillingen halter Raikkonen 10 point efter Felipe Massa og det hul skal lukkes, eller også der for alvor tvivl om hvem der er alpha han i Ferrari teamet.


Raikkonen er sakket agterud.
(Foto: Bridgestone F1)

I McLaren har der også været lidt diskussion om hvem der er den dominerende, men selvom Hamilton og Alonso har lige mange point i front af VM tabellen, har Alonso noget Hamilton ikke har - nemlig to sejre.

Og godt nok har unge Hamilton imponeret med en stribe andenpladser her kort inde i sin første sæson - faktisk har han været på podiet i alle sine F1 løb. Og godt nok skal sejrene nok komme, men Fernando Alonso virker alligevel til at have fat i den lange ende. Men han skal passe på - den interne rangorden i McLaren kan skifte på et splitsekund i øjeblikket.

Hos Renault snakker Fisichella om at Renault har genfundet formen. Så jeg vil da personligt glæde mig til at han flakser rundt forrest i feltet og blander sig med Ferrari og McLaren i kampen om topplaceringerne.


Fisichella mener at Renault har genfundet formen.
(Foto: Renault)

Men måske har Fisichella gabt over mere end bilen kan holde, så måske er det i virkeligheden mere Red Bull og BMW som han skal duellere med. Sammen med Williams virker de tre teams til at de kan lave en god omgang spænding om placeringerne i midterfeltet, og dermed også om de sekundære point placeringer.

Værre ser det ud for de japanske fabrikshold fra Toyota og Honda. Ingen af teamsene virker særligt søstærke. Det virker mere som et spørgsmål om tid før en eller begge skuder kæntrer. For Toro Rosso og Spyker og ikke mindst Super Aguri er det ikke umuligt at slå de to japanske kolosser på lerfødder.

Bliver løbet i Canada så spændende - det er muligt - det er set før, men hvis ikke er der altid muligheden for at tabellen er spændende bagefter.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Gilles Villeneuve
  • 10/06/07 - Gilles Villeneuve - Formel 1 - FIA F1
  •