Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen uheldig i Frankrig

International
Formula Master 

05/06/07 

Det var absolut ikke Kasper Andersens weekend i Pau, hvor han udgik af begge løb.
- Den bane er simpelthen ikke egnet til formelbiler, sagde en skuffet Kasper Andersen efter sin første optræden i de smalle Sydfranske gader i Pau, hvor han og størstedelen af feltet af Formula Masters racere udgik af de to løb med havarerede biler.
 

De mange uheld betød, at der konstant var afbrydelser i de to løb, specielt om søndagen, hvor kun 11 ud af 29 startende racere fuldførte. Ved lørdagens afdeling så det ellers fornuftigt ud for Kasper Andersen.

- Jeg gik efter en syvende/ottende plads, som ville have bragt mig helt i front ved starten af søndagens løb, men på 11. omgang rammer jeg en forhøjning i et af svingene, hvorefter bilen kolliderer med barrieren – og så var det slut.


(Foto: KA Racing)

Det betød, at Kasper Andersen skulle starte som nummer 20 om søndagen, og her gik det helt galt.

- Jeg får en god start, og er efter første sving oppe som nummer 14. Men allerede i det første hårnålesving bliver jeg påkørt bagfra, og ryger op i Cantelli. Det betød, at min forreste vinge bøjede ind under forhjulet og blokerede hjulene, siger Kasper Andersen, der efter en tur i barrieren igen måtte se sin racer blive løftet fra banen med en kran.


(Foto: KA Racing)

- Det eneste positive i Pau var, at min teamkammerat Chris van der Drift vandt om lørdagen, og efter to sejre er vores team JD Motorsport nu helt med fremme i teamkonkurrencen, siger Kasper Andersen.

Efter den skuffende weekend uden point rykkede Kasper ned på en samlet 5.-6.-plads, som han deler med mexicaneren Pablo Sanchez Lopez, der vandt søndagens afdeling i Pau.

- Der er stadig masser af points at køre om, siger Kasper Andersen, der nu glæder sig til igen at komme ud på en rigtig racerbane, når 5. og 6. afdeling for Formula Masters afvikles den 16. -17. juni ved Brno i Tjekkiet.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Pau
  • 03/06/07 - Pau - International Formula Master
  •