Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Verstappen til test hos Spyker?

Formel 1 
06/06/07 

Der har været forlydender fremme om at Jos ”The Boss” Verstappen skal teste for Spyker teamet. Men har det noget på sig?
 

Jos Verstappen som i øjeblikket ikke har et sæde nogensteder, vil gerne tilbage til Formel 1. I hvert fald har han til den hollandske avis Telegraaf udtalt at han er ved at overtale teamet til at lade ham teste, og at en test angiveligt skulle være meget tæt på. Ifølge flere oplysninger skulle en sponsor være villig til at betale et beløb for at Verstappen kan få sin test. Flere iagttagere ser det som at man vil lægge pres på Verstappens landsmand, Christijan Albers som har haft visse problemer i denne sæson. Det forlyder dog fra teamet at der ikke er planer om at lade Jos Verstappen test.


Jos Verstappen - her sammen med sin tidligere chef - Paul Stodddart
(Foto: Minardi)

Jos Verstappen har endvidere udtalt til førnævnte avis, at det mest optimale ville være en test der strækker sig over minimum 2 dage, helst 3 dage. Jos Verstappen fastholder også at han har flere telefonsamtaler med bestyrelsesformanden i Spyker teamet, Michiel Mol, angående en test. Tilsyneladende er samtalerne indtil videre stillet i bero, idet teamet har andre og vigtigere ting at foretage sig i øjeblikket.


Er det et pressestunt eller er Chr. Albers virkelig under pres?
(Foto: Spyker F1)

Den anden vigtige person i dette spil, er Chr. Albers. Han har haft visse problemer med at få det til at hænge sammen. Teamkollegaen Adrian Sutil har ved adskillige lejligheder præsteret bedre end Albers. Sutil er ny kører i Formel 1 i denne sæson, hvorimod Albers har erfaring fra tidligere, senest Midland teamet i sidste sæson. Albers tager det rimelig afslappet med forlydenderne om en evt. test til Jos Verstappen. Albers ser det mest som et presserelateret stunt, og er derfor rimeligt ubekymret. Det har været nævnt at Jos Verstappen tidligst kunne komme til at teste ved den officielle testdag på Spa-Francorchamps banen i Belgien i juli måned.

Dons

Læs mere om:
  • Christijan Albers
  • Jos Verstappen
  • Spyker F1
  •