Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Skaderne fra Sturup er klaret

Advan Cup 
05/06/07 

Ved sidste DTC-afdeling på Sturup Raceway blev begge biler fra JA Motorsport skadet. Værst gik det ud over Anders Majgaards BMW 120, som brandvæsnet måtte klippe fri af sikkerhedshegnet, inden mekanikerne kunne komme til at udføre de mest nødvendige reparationer, så sidste heat kunne gennemføres.
 

Tilbage på værkstedet hos Arne Staun ledte man efter den fejl, som på de sidste par omgange drænede bilen for bundtræk, men det var først under mandagens test på Padborg Park, at man fandt årsagen. Hertil siger Anders: ”Da bilen røg gennem hegnet røg der også noget afdækning i motorrummet, som åbenbart var vigtigt for en føler. Fejlen kunne ikke findes på værkstedet, men da vi begyndte at køre opstod den igen, og da vi skærmede føleren med et stykke pap, kørte motoren med fuld effekt igen.” Noget tyder på, at det var løsningen, idet Anders derefter gennemførte fem træningspas på hver femten omgange uden svigtende motorkraft.


Anders Majgaard på Sturup.
(Foto: Spider-Web.dk)

”Jeg er fuld af optimisme nu. Bilen kører perfekt, og jeg er helt sikker på, at vi kommer til at køre med i top fem. Nu skal bilen have den sidste makeup, så når vi kommer til Jyllands-Ringen på fredag er alt på plads til den rigtig racerweekend”, slutter Anders.

Teamets anden kører, Jesper Ternvalt, slap fra Sturup med mindre skader, så han var også på Padborg Park for at teste bilen og lære den bedre at kende. ”Michael Outzen har igen været en god læremester og terpet linier og bremsepunkter med mig”, fortæller Jesper. Michaels tålmodighed begynder at bære frugt, da tilliden til bilen nu for alvor begynder at være til stede. ”Det har været svært at skifte til baghjulstræk, fordi jeg har været usikker på, hvor hårdt bilen kan og skal køres for at få tiden ned. Michael har været en fantastisk støttepædagog, og det kan ses på mine tider”.


Jesper Ternvalt under tidskørsel på Sturup.
(Foto: Spider-Web.dk)

Dagens test blev afbrudt, da en bærearm knækkede, men også Jesper føler sig klar til næste weekends afdeling på Jyllands-Ringen.

JA Motorsport
Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •