Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Det tabte skal vindes tilbage

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/07 

- siger Philip Andersen
Efter at have mistet føringen i DTC Privat Cuppen ved det foregående løb på Sturup Raceway, er BMW køreren Philip Andersen nu meget opsat på at vinde den tilbage igen på Jyllands-Ringen den 9. og 10. juni.
 

Philip Andersen fra Team Essex Development teamet, fik en meget ublid behandling ved løbet på Sturup Raceway, hvilket medførte at han ikke kunne fuldføre finaleløbet, dermed scorede hans tætteste konkurent - Michael Outzen - point nok til at at han nu fører DTC Privat Cuppen.
Afstanden mellem dem er dog kun på 6 point, hvilket det selvfølgelig er Philips plan at indhente på Jyllands-Ringen, hvorfra han kun har gode minder. Ved årets første afdeling kørte Philip to anden pladser og en første plads hjem på netop den bane.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Denne weekend gælder det om at køre stabilt, og ikke igen komme i klammeri med konkurrenterne, som kostede mig det ene løb sidste gang. Det skulle gerne være den eneste gang jeg udgik i år, da jeg ligger godt placeret i mesterskabet. Der skal kun en bagatel til, for at jeg kan rykke frem i mesterskabet, og det tror jeg nok skal komme" - udtaler Philip Andersen - "Når man ser på tiderne, kan man se at vi bliver hurtigere og hurtigere for hver gang vi er på banen, og nu vender vi ovenikøbet tilbage til Jyllands-Ringen som jeg kender særdeles godt, så jer ser fortrøstningsfuldt frem til weekenden."

Som nævnt ligger Philip pt. på anden pladsen i Privat Cuppen, mens han indtager sjette pladsen i selve Danish Touringcar Championship mesterskabet, også her er han indenfor 'slagafstand' af de foran- liggende kørere, så mulighederne for at forbedre begge placeringer er bestemt tilstede.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Philip Andersen
 • Team Essex
 • Jyllandsringen
 • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her