Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

ARTS kørerne optimister

DTC Cup 
05/06/07 

Mens Auroforum Racing Team Silkeborgs mekanikere har travlt med at gøre racerne klar til 'Juni løbet' på Jyllands-Ringen den 9. og 10. juni, er kørerne ved at forberede sig mentalt - og de er begge optimister.
 

Sæsonstarten har ikke været let for Kasper Jensen, der dog fortsat er meget optimistisk, om at sæsonen nok skal udvikle sig positivt alligevel.
"På trods af at jeg ikke fik den bedste træning og tidtagning på Sturup Raceway, så kom farten i løbene, hvor jeg måske kunne være kommet endnu længere frem, hvis ikke jeg var 'strandet' bag Martin Pedersen, der meget dygtigt forsvarede sin placering" - udtaler Kasper Jensen - "med de fremskridt vi har gjort, ser jeg frem et at gøre et godt stykke arbejde på Jyllands-Ringen, hvor målet er at komme med i Super Pole, og måske komme på podiet i Privat Cuppen. Det burde være muligt, vi er allerede nået langt, og der er stadig mere at hente!"


Kasper Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Planen er helt klar, jeg vil gennemføre alle tre løb, og med bare lidt mere held så skal det nok også lykkes" - siger David Falch - "farten i bilerne er der, og vi har nu fået større forståelse for støddæmperne så vi bedre kan holde farten over hele distancen, så det bliver rigtig godt på Jyllands-Ringen. Det bliver en rigtig spændende weekend!"


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge kørere sender samtidig en venlig tanke til Anders & Co, der hjemme på værkstedet arbejder hårdt med at få teamets biler klar til weekendens løb.
I den forbindelse tilføjer sportsdirektør Lars Vendelbo:
Mandag blev de sidste karrosseridele lakeret, og vi modtager i dag bilerne tilbage fra opretteren, hvorefter hele teamet, inklusiv kørerne og deres hjælper går i gang med at samle dem igen. Vi ser fortrøstningsfuldt frem til løbet på Jyllands-Ringen, hvor det overordnede mål for teamet må være at få begge biler med i Super Pole, samt i top tre i Privat Cuppen!"

Forud for 'Juni løbet' ligger Kasper Jensen og David Falch på henholdsvis 15. og 17. pladserne i det generelle mesterskab, mens det i Privat Cuppen er pladserne 13 og 7 de indtager.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •