Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff vil længere frem i feltet

Advan Cup 
04/06/07 
Yokohama

René Hoff var uheldig ved Advan Cup løbet på Sturup Raceway, og det ærger ham, for bilen kan meget mere, når bare den ikke slås ud af tekniske fejl, som det skete på Sturup. Derfor skal heldet og dermed resultaterne komme på Jyllandsringen.
 

På Sturup Raceway var det ikke teknikken der i sidste ende sendte René Hoff af banen. Han blev hjulpet lidt af konkurrenterne. Det er selvfølgeligt uheldigt, men sådan kan racing desværre også være.
Hoff forventer at heldet vender, når der i den kommende weekend køres den tredje afdeling i Advan Cuppen på Jyllandringen.

Skal man vende løbet i Sverige til noget positivt, må det være at Hoff ikke har nogen succes ballast til den kommende weekend, dermed har kommer han med en fordel i forhold til de førende i klassen.
Så det bliver forhåbentligt anderledes, når vi ser Hoff på Jyllandsringen til Juni løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

De overfladiske skader fra løbet på Sturup Raceway er udbedret, bilen er blevet gennemgået og trimmet til en tur fremme forrest i feltet.
Hoff kommer med en forventning om at gøre det godt, og få point med hjem.

Vejrudsigten viser forløbig tørvejr den kommende weekend, og det er bestemt heller ikke en ulempe for Hoff, så alt i alt er håbet lysegrønt

Her er René Hoff’s tidsplan forden kommende weekend:

Lørdag den 9. juni 2007
11:10 - Træning
15:10 - Tidtagning
17:45 - Løb 1

Søndag den 10. juni 2007
12:25 - Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Jyllandsringen
 • 10/06/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her