Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Casper kommer med ny bil

Clio Cup - DK 
04/06/07 

Clio CupCasper Lind Poulsen var ikke den heldigste mand i Casinoportalen Clio Cup feltet, da der blev kørt på Sturup raceway for en uge siden. Han endte heat 2 med en væsentligt ødelagt bil, som kræver at der kommer nyt karosserri omkring ham, inden der køres på Jyllandsringen næste weekend.
 

Casper Lind Poulsen er samlet nummer 8 i mesterskabet inden det går løs på Jyllandsringen til 'Juni løbet' i den kommende weekend, og det bestem ikke helt hvad han havde håbet på, men uheldet har ramt Clio debutanten, men nu skal det også være slut.


(Foto: Motorsporten.dk)

Clio’en der blev ødelagt på Sturup Raceway blev fragtet hjem til værkstedet, hvor den straks blev skildt ad, og allerede nu er opbygningen i fuld gang igen, så den selvfølgelig bliver klar til tiden.

Han har på ingen måde mistet modet på denne for ham hel nye klasse, selvom det slet ikke har været en let start.
Nu er der en masse hårdt arbejde foran teamet, inden bilen på lørdag ruller ud på Jyllandsringen, men Casper er sikker på at det her, vil gå langt bedre end på Sturup Raceway.


(Foto: Motorsporten.dk)

Her er Caspers tidplan for 'Juni løbet':

Lørdag den 9. juni 2007
09:55 - Træning
13:55 - Tidtagning
18:05 - Løb 1

Søndag den 10. juni 2007
14:15 - Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 10/06/07 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •