Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K's Le Mans-skæbne afgøres onsdag

Le Mans 
03/06/07 

Le MansIfølge Audis talskvinde Petra Klähn bliver det afgjort den førstkommende onsdag, om Tom Kristensen stiller op i dette års Le Mans eller ej.
 

"Vi ved, at Tom som altid kæmper det bedste, han kan, så derfor er vi stadig optimister," siger Klähn til TV 2 Sporten. "Men selvfølgelig skal vi alle vide, hvor vi står, så derfor er Audi nødt til at sætte en skæringsdato, så vi i værste fald kan gøre Mattias Ekström klar til at overtage Toms plads."

Tom Kristensen skal angiveligt igennem en række test onsdag, hvor han blandt andet skal vise, at han kan fokusere 100 procent og modstå de mange påvirkninger, kroppen vil blive udsat for under et Le Mans.


"Tak for alle brevene!"

Selv om Tom Kristensen stadig skal slappe så meget af som muligt, vil han gerne sende en varm tak til alle de fans og venner, der har tænkt på ham siden den alvorlige ulykke på Hockenheim for halvanden måned siden.

"Det har været en hård periode, fordi jeg selvfølgelig gerne vil tilbage bag et rat så hurtigt som muligt. Jeg tager det lige så roligt, som lægerne har beordret mig, men indimellem får jeg tid til at læse alle de breve, mails og SMS'er, jeg har fået fra fans og venner. De har varmet mig meget, og jeg er ked af, at jeg ikke kan svare direkte tilbage. Jeg har læst samtlige hilsener, så ingen har skrevet forgæves. Tusind tak til alle, jeg er meget berørt over de mange personlige lykønskninger om, at jeg snart må være tilbage på banerne," siger Tom fra det nordjyske.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •