Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Schönemann og Klostermann i spidsen i SSC

Special Saloon 
01/06/07 

Efter gode løb på Ring Djursland
Efternavnet skal åbenbart ende på -mann hvis man skal gøre sig i dansk Special Saloon Cars. I al fald er det Lars Schönemann og Michael Klostermann, der fører i deres respektive klasser, efter sidste weekends løb på Ring Djursland.
 

I Gr. 1 klassen vandt Michael Klostermann to af de tre heats, mens han måtte udgå i det tredie. Begge sejre blev vundet foran Mike Legarth, der dog ikke kører med om mesterskabet. Pointene gik derfor til nr. 2 - Martin Marrill og Klaus Ellmies.


Michael Klostermann i front for Gr. 1
(Foto: John Jensen)

I den samlede stilling er det også disse tre der ligger i front. Michael Klostermann har hentet fire sejre og har nu 89 point. Det er 23 mere end Martin Marrill, der igen har 18 point ned til Klaus Ellmies.

Det tredie heat sidste weekend blev vundet af Mike Legarth og 2. pladsen gik til Jakob Borum, der dermed høstede de 20 point for sejren. Her var det Peter Vesti, der med en overhaling på opløbstrækningen sikrede sig de 15 point lige foran Martin Marrill.


Inden det gik galt - starten på Gr. 2 første heat.
(Foto: John Jensen)

I Gr. 2 fører Lars Schönemann med maksimum point - 110 - efter have vundet alle fem løb der er kørt i denne sæson - og haft fem poles og fem hurtigste omgange. Nr. 2 i klassen er Niels Ole Andersen i BMW.

I den samlede stilling er det også Lars Schönemann der er i front, foran Michael Klostermann og Martin Marrill.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 27/05/07 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her