Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Et spændende bekendtskab

Diverse 
31/05/07 

STT klassen gæstede Ring Djursland sidste weekend
Den tyske Spezial-Tourenwagen-Trophy gæstede Ring Djursland ved sidste weekends Special Saloon Car festival. Og det var en spændende gæst, der gerne må kigge forbi en anden gang.
 

Klassen bestod af hele 10 underklasser. Tre klasser for GT biler, fem klasser for touringcars. Og endelig to klasser for Special racere.


Lars Schönemann tog to 3. pladser i STT klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men det væsentlige var ikke klasse inddelingen, men synet og lyden af de muskuløse racere, der klædte asfalten når de fræsede rundt i Djurslands bakker.

Bilerne var vidt forskellige, fra den Gr.C lignende Stealth over muskel biler som Viper og Marcos, videre til Porscher og BMW'ere og til en gammel kending fra landevejen: Golf I.

Deres besøg på Ring Djursland var ikke rent høflighedsvisit. Der stod point på spil til det hjemlige tyske mesterskab, så derfor blev der kørt med speederen i bund hele vejen rundt. At høre Stealth raceren brumme som en potent udgave af den seneste Batmobil var en fryd før ørerne, ligesom dens Gr.C agtige udseende var en fryd for øjnene.

Den vandt det første løb, gjorde den. Men det var kun fordi Viper'en startede bagerst. Dén sluttede nemlig som nr. 2 og var derfor storfavorit til andet løb.


Viper'en i aktion.
(Foto: Jonh Jensen)

Og den skuffede ikke. Omgang efter omgang sled den sig afsted fra resten af feltet, inklusive Stealth'en. Da det ternede flag faldt lå den næsten en hel omgang foran nr. 2

Den lave, smukke Marcos, var desværre ikke med hele vejen igennem hverken første eller andet løb. Første løb endte i en sandkasse og andet løb i pitten.


Marcos raceren klædte asfalten
(Foto: Motorsporten.dk)

Set med danske øjne gik det også meget godt i klassen. Lars Schönemann deltager i klassen med sin Porshce 993 racer. Og han sluttede på trediepladsen i begge løb.

Tilbage er der kun at håbe at STT kommer en tur til Danmark og Ring Djursland en anden god gang, alt andet ville være ærgeligt.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 27/05/07 - Ring Djursland - Special Saloon
  •