Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

ARTS ser tilbage på Sveriges løbet

DTC Cup 
01/06/07 

Sidste weekend deltog Autoforum Racing Team Silkeborg i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, med Kasper Jensen og David Falch i Danish Touringcar Championship, samt Casper Lind Poulsen i Casinoportalen Renault Clio Cup.
 

Generelt set var det en weekend med meget voldsomme løb, hvilket gik hårdt ud over de deltagende biler, og heller ikke kørerne fra ARTS slap fri af uheldene, der både skyldes den meget hårde kørsel på banen, men også banens manglende afkørselsmuligheder - her er der 'kontant afregning' ved autoværnet hvis man laver en fejl, eller bliver skubbet af banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Når Teamchef Lars Vendelbo ser tilbage på weekenden, så er det med lidt dystre tanker, selv om teamet generelt set viste gode takter.
"Vores testdage gik fint, vi havde god fart i bilerne. Det samme galdt i den fri træning samt tidtagningen, men i løbene gik det helt galt - dels finder jeg ikke at selve banen er egnet til at afvikle så store klasser på, dels blev der kørt alt for hårdt" - udtaler Lars Vendelbo - "jeg så nok hellere at vi kørte lidt længere, og så kom til at køre på nogle bedre og mere sikre baner som for eksempel Ring Knutstorp. Samtlige teamets tre racere fik hårde knups i weekenden, værst gik det ud over Caspers Clio Cup racer, der nu skal have et helt nyt karrosseri, Davids racer skal have rettet forvanger samt skiftet alt 'det løse' på forpartiet på raceren, og Kaspers racer skal en tur i opretterbænken, så vi kan sikre os at den stadig er lige efter alle påkørslerne."

Arbejdet på Davids bil er langt fremme, og Kaspers bil kommer i opretterbænk nu, det nye karrosseri til Caspers bil er allerede hos maleren.
Så der forestår nogle travle dage for mekanikerne i ARTS teamet de næste mange dage, for at få bilerne klar til 'Bilzonen Autobild Juniløbet' på Jyllands-Ringen den 9. og 10. juni.

Det var dog ikke kun banen og den hårde kørsel der generede Lars Vendelbo:
"Forholdene på banen og specielt i pitten er under al kritik, man kan ikke byde kørere og teampersonale så ringe sanitære forhold, og vi kan slet ikke være bekendt at indbyde sponsorer og gæster under sådanne forhold. Jeg håber ikke vi skal køre på Sturup Raceway igen, før der er ændret på både banen og de tilhørende faciliteter!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •