Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kevin Magnussen toer i stærk europæisk felt

Go Kart 
31/05/07 

Kevin Magnussen, søn af Jan Magnussen, kørte en flot andenplads hjem i et stærkt europæisk felt af kartingkørere, da der blev kørt en afdeling af det tyske mesterskab i KF3 på Ampfing tæt ved München.
 

Kevin Magnussen, der kører for PDB Racing Team, viste allerede i træningen, at han var en af de hurtigste i feltet. I tidtagningen var Kevin hurtigst i sin gruppe og startede som toer i begge kvalifikationsheat, hvilket resulterede i en tredje og andenplads. Det gav startplacering som nummer 3 til prefinalen, hvilket også var placeringen i mål og dermed startplaceringen til finalen.


(Foto: Magnussen Press)

I finalen fik Kevin hurtigt kørt sig op på andenpladsen, men Tom Grice i front var stukket af. Kevin begyndte at lukke hullet op til Tom Grice samtidig med at han udbyggede afstanden til nummer tre. I sin jagt fik Kevin dog lavet en fejl og røg henover curben og derefter var det ikke muligt at hente førstepladsen hjem og Kevin kørte i mål på en flot andenplads i det stærke felt.

”Jeg er næsten tilfreds med resultatet, men det er altid kedeligt at blive toer” sagde Kevin Magnussen efter løbet. ”Det var nogle af de bedste kartkørere i Europa der deltog, så jeg ville gerne have vundet. Jeg har slået Tom Grice i det italienske mesterskab, så jeg ved jeg kan slå ham, men vi manglede lidt fart i finalen og så lavede jeg en fejl, da jeg pressede på for at få lukket hullet”


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •