Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Det er svært at finde rundt

Diverse 
02/06/07 

- på Sturup Raceway - 2
Flere kører fortalte i løbet af weekenden at de syntes var rigtig sjov at kører på Sturup Raceway, men at det var svært at overhale banen.
Det viste sig også at være en teknisk svær bane for kørerne at finde rundt på!
 

En bane som Sturup Raceway har en del udfordringer for både køreren og for teamet bag ham, som skal finde det rigtige set up til bilen. Banen er en kombination af hurtige dele og snævre skarpe sving, så for at få en perfekt omgang skal alt gå op i en højere enhed.

Jason Watt sagde engang til mig, at det er sværere at deltage i motorsport end spille fodbold.
”En fodboldspiller kan komme rigtig langt, kun ved at bruge sine evner og talent. Når jeg sætter mig i bilen er det både opsætningen på bilen, vejret, dækkenes tilstand gennem løbet, og meget mere som spiller ind i det endelige resultat.”

I løbet af weekenden var der flere kørere som fandt ud af at Jason Watt måske har lidt ret i sin påstand, for flere af dem kørte lidt alternative linjer, se selv:


DTC - Kristian Poulsen
Se jeg har tidligere kørt rally.
(Foto: Motorsporten.dk)

Læs også:
25.05.2007 - Det er svært at finde rundt på Sturup Raceway - 1

Selch

Læs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •