Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Det var ikke vores weekend

Clio Cup - DK 
30/05/07 

Clio Cup- lyder det fra CCRacing
Claus Christensen fra CCRacing ankom til Sturup Raceway med 13 point på kontoen og en 9. plads i Casinoportalen Renault Clio Cup mesterskab, samt en klar forventning om at disse to tal skulle forbedres i forbindelse med løbene på den svenske bane.
 

Løbsprogrammet for Claus Christensen og de øvrige deltagere i Clio Cup mesterskabet begyndte med en fri træning lørdag formiddag, hvor Claus satte tiden 1:08,710, hvilket rakte til en 11. plads ud af de 21 kørere der stillede op.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag kørtes den tidtagning, der skulle bestemme startopstillingen til det første af søndagens løb.
Claus kørte her en næsten identisk tid da han stoppede uret på 1:08,709 - blot 1/100 sekund var der mellem hans tider.
Denne gang rakte tiden til en 12. plads.

Søndag middag kørtes de første af de to Clio Cup løb, og det var 11 hårde omgange på banen for Claus Christensen, der både kørte sig flere placeringer frem, måtte afgive placeringer, for så at tage nogle af dem tilbage igen, og skønt han sluttede på 10. pladsen kun to placeringer bedre end han startede, var han nok den kører i feltet der lavede flest overhalinger!


Claus Christensen i fuld gang med overhalingerne.
(Foto: Motorsporten.dk)

Tilbage i pitten kunne Claus konstatere, at han havde været for hård ved sine fordæk, hvilket var årsagen til at han ikke kunne fastholde de vundne placeringer.
10. pladsen indbragte dog Claus yderligere 6 point til mesterskabet, så lidt trøst var der dog.

Med en startplacering som nummer 12 i det andet løb, skulle der igen laves mange overhalinger i det løb, hvis der igen skulle gode point med hjem.
Men på trods af en god start, så fik Claus aldrig mulighed for at tilkæmpe sig nogle placeringer, for allerede på første omgang sluttede løbet for ham.
Han blev skubbet rundt i 'Hårnålen', og holdt med næsen ind mod autoværnet, resten af feltet med undtagelse af den allersidste bil undgik at ramme raceren - men sidste mand kørte direkte ind i venstre baghjul.


Her endte Claus Christensens løb på Sturup Raceway.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da alle var kommet forbi, prøvede Claus at få gang i raceren igen, men der lød bare et højt 'knæk' ude fra motorrummet, dermed var løbet slut for hans vedkomne.

"Ligemeget hvad vi prøvede, så kunne vi ikke få mere fart i bilen" - udtaler Claus Christensen - "det i kombination med, at jeg er for hård ved mine fordæk, gjorde at det bestemt ikke var vores weekend."

Hvad problemet i motorrummet er vides endnu ikke, men Claus håber på at det blot er koblingen der er røget.
Straks værre er det at der nu skal ny bagbro på efter påkørslen, så der kommer til at herske stor travlhed hos CCRacing de næste mange dage.

Pointscoren på Sturup Raceway blev desværre kun på de 6 point fra det første løb, så Claus nu er oppe på 19 point, hvilket placerer ham på 11. pladsen i mesterskabet inden den næste afdeling køres på Jyllands-Ringen den 9. og 10. juni.


Hr. Nielsen

Læs alt om Clio Cup klassens løb på Sturup Raceway
Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •