Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 3

Op og ned ad bakke for de danske Lotus Elise'r

Special Saloon Car
Gruppe 3 

31/05/07 

Sådan går det nu en gang på Ring Djursland
I weekendens Special Saloon Car Festival deltog det nye Lotus team: Amazing Deko Motorsport med deres 2 Lotus Elise'r, Hans Elnegaard i sin sølvfarvede 111 og Simo Klok og Jesper Bisgaard i den giftgrønne Sport 160.
 

Som gæst i teamet havde Jesper Vestergaard fundet vej fra DEC til årets brag af en SSC festival og gjorde en god profil i den kvikke Elise Motorsport, der med ny undervogn, dif. spær og en hurtig Jesper Vestergaard, satte weekendens suverænt flotteste Elise tider.


Amazing Deko Motorsport med Jesper Vestergaard som hurtig gæst.
(Foto: Amazing Deko Motorsport)

Hans Elnegaard satte Simo Klok på plads i tidstagningerne og gav gode råd til rookien der for første gang var i bilen og frem for alt havde sin debut på Ring Djursland. Den grønne Elise kvitterede med at lave nogle gode starter og lige netop at holde Elnegaard bag sig i de to først løb.

Teamet slap for større skader og fik en del med i bagagen til næste løbsweekend på Padborg Park hvor Jesper Bisgaard skal køre sin 2 afdeling i den grønne Elise. Hans Elnegaard vil endnu engang presse de yngre kørere til at finde mere fart og forhåbentligt igen give kamp til stregen. Om Jesper Vestergaard gentager succesen i SSC til næste afdeling er endnu uvist, men en ting er sikkert, de 3 Elise'r har i weekenden gjort en god profil og stemningen har været helt i top i Amazing Deko Motorsports Elise telt.


Gruppe 2. og 3. kørte samme i årets SSC festival.
(Foto: Amazing Deko Motorsport)


Amazing Deko Motorsports MC kører Lars Bo Søndergaard Fey som her ses på Ring Djursland deltog i weekenden i 2. afdeling af DM serien i Poznan i Polen hvor tiderne blev forbedret siden sidste træning på den lange og hurtige bane med flere sekunder.
(Foto: Jesper Nielsen aka Frodo Nifinger)

Med et godt setup og gode hjælpere vil Elise'rne kunne ses resten af sæsonen i alle SSC afdelingerne og Amazing Deko Motorsport vil være repræsenteret på motorcykel siden i DM serien.

Teamet takker SSC og Ring Djursland for et godt afviklet arrangement, med mange spændende biler og en super god atmosfære.


Den nye Elise 160 Sport følges intenst af teamet.
(Foto: Amazing Deko Motorsport)

KWR


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 27/05/07 - Ring Djursland - Special Saloon
  •