Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Triumf for Euro Team/P.D.B.

Go Kart 
30/05/07 

- ved det Tyske mesterskab
Nr. 1- Nr. 2 - Nr. 3 og Nr. 5

Anden afdeling af det Tyske mesterskab blev kørt i Ampfing nær München i tropisk hede, hvor Michael K. Christensen i enlig Majestæt, viste endnu engang han er den bedste.
 

Han satte tiden og ligeledes i begge hans kvali. heat, kom han over målstregen som nr. 1
I det tyske mesterskab har man ikke pre. Finaler, men sprint og der blev Michael også nr. 1 og minsandten om ikke han også lukkede 2. afdeling af det tyske mesterskab af med at vinde stort.
Imponerende syn, at se den unge Michael K. Christensen styre en Gillard som en leg.

Fuldt hus til Michael K. Christensen.

Ikke særlig overraskende, men Michael K. Christensen fører stadigvæk det tyske mesterskab og går efter titlen for andet år i træk som tysk mester i KF 1

Kevin Munkholm viste klasse i weekenden. Ved tidtagningen blev han nr. 3
I hans første kvali. Heat blev det til nr. 3 og i andet til nr. 6.
Kevin kørte en imponerende finale og ved sidste sving lavede han en overhaling der var til UG med kryds og slange. Han kom over målstregen som nr. 2 og fører nu i den samlede stilling om det tyske mesterskab i KF 2.

Julian Mengers viste en særdeles god figur i 2. afdeling af det tyske mesterskab i Ampfing.
Julian havde lidt problemer i starten, men fik det vendt på det rigtige tidspunkt og blev nr. 3 i finalen.
Julian fik en tid som nr. 12 og i hans to kvali. Heat blev det til en. 9. og 11. plads. I sprinten blev Julian nr. 11 og kørte en imponerende finale, hvor han kørte sig op fra en 11. plads til en podie plads som nr. 3 i KF 1, flot kørt op Julian.

Jacob Kristensen viste virkelig hvad han bestod af i weekenden….Han fik en god tidtagning som nr. 5 og kørte også over målstregen som nr. 7 i hans første heat.
I andet heat blev det desværre til en afkørsel og måtte starte langt nede i pre. Finalen, men fik sig kørt flot op i feltet og lavede nogle imponerende overhalinger.
I sprintet blev det til en 14. plads, så der var langt op i feltet.. Det blev dog en fantastisk 5. plads og en flot pokal til Jacob.

3. Afdeling af det tyske mesterskab køres i Liedolsheim d. 14-17. juni.


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  •