Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

16-årige Marco Sørensen fører DM i Formel Ford

F1800 
29/05/07 

Lidt sensationel har den kun 16-årige nordjyde Marco L. Sørensen fra Svenstrup ved Aalborg, bragt sig alene i front om det Danske Mesterskab i Formel Ford.
 

Ved weekendens DM afdeling, som blev afholdt på Sturup raceway ved Malmø i Sverige, lykkedes det ved hjælp af taktisk og fornuftig kørsel den nordjyske teenager, at samle nok point på kontoen til at bringe sig alene i front om det Danske Mesterskab.


(Foto: Motorsport Nordjylland)

Den unge nordjyde deltager i sin første sæson i Formel Ford, og er feltets absolut yngste deltager. Men dette have åbenbart ingen indflydelse i konkurrencen imod de mere erfarne konkurrenter, som mange har flere år på bagen, ikke kun aldersmæssigt, men også fra flere sæsoner i Formel Ford Klassen.

Ved weekendens to heat blev nordjyden henholdsvis 2’er og 3’er. Hvilket bringer ham ind på en sammenlagt førsteplads i DM med 67 point. Løbet blev vundet af den sympatiske 21 årige Christian Markussen fra Ishøj, som deltog med den dansk byggede Aquila raceren.

Løbet i Sverige var tællende til både DM og Nordisk mesterskab. Derfor deltog der over 25 kører fra hele Skandinavien. I Nordisk Mesterskab ligger Marco Sørensen efter to afdelinger nu på en samlet 3. plads med to finner foran.


(Foto: Motorsport Nordjylland)

På de følgende pladser i DM er Christian Markussen på andenpladsen med 62 point og på tredje pladsen er der Ronnie Jensen fra Næstved med 61 point

Marco udtaler at det selvfølgelig er dejligt med DM føringen, og at Teamet Lucas Racing har gjort et fantastisk job, men at han også godt ved, at det stadigt er en lang sæson hvor mange ting kan ske i de næste løb. Men indtil da vil jeg nyde det, og sikkert løbe et par ekstra kilometer i min daglige fysiske træning.

Motorsport Nordjylland
Ruben L. Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - F1800
  •