Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Taktikken virkede

Advan Cup 
26/05/07 
Yokohama

- for Team Womans World Lund Racing
Med de fornemme resultater fra Åbningsløbet på Jyllands-Ringen i bagagen havde Kim Lund nogle forventninger at indfri under tidtagningen til Copenhagen Racing Grand Prix. Konkurrenterne forventede, at de 80 kilo succesballast ville dæmpe Kims hastighed. Omvendt håbede han selv på at kunne køre sig ind i en top fem og få nogle point med hjem.
 


(Foto: Spider-Web.dk)

Resultatet af tidtagningen blev en flot andenplads efter Kent Iversen, der ganske som forventet viste sine evner bag rattet i en Peugeot. Det her kan jo ikke gøres ret meget bedre, så det klogeste jeg kan gøre, er vist bare at se på de andre kører resten af tiden, kommer det lunt fra den lille jyde.

For Louise blev eftermiddagen brugt til at samle motivation. Under formiddagens træning måtte hun nemlig konstatere, at motoren ikke var helt på toppen. Der var ikke andet at gøre end springe tidtagningen over og bruge tiden på at skifte motoren. Til gengæld er motivationen i top: Jeg kan ikke forestille mig noget værre end sidde og se de andre køre om den plads, som jeg skulle have haft, siger Louise irriteret.


(Foto: Spider-Web.dk)

Lars Nielsens motor fungerede perfekt under hele træningen, men han måtte døje med understyring i alle svingene. Det var faktisk så galt, at jeg kom langsommere ud af svinget end ind - og jeg rørte ikke bremsen, forklarede Lars sidst på eftermiddagen, mens mekanikerne arbejdede på at få gjort bagvognen mere medgørlig. En startplacedring som nummer 28 huer ikke, så løbet i morgen skal bare køres med det bedst mulige resultat, og så skal der køres nogle testkilometer inden nøste løb på Padborg Park.


Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Lars Højris Nielsen
 • Sturup Raceway
 • 27/05/07 - Sturup Raceway - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her