Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

En pose blandede bolcher

Advan Cup 
26/05/07 
Yokohama

Fra sæsonens begyndelse var det imødeset med stor spænding, hvordan introduktionen af Anders Majgaards nye BMW ville forløbe. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at testperioden og det første løb ikke var ubetingede succeser, ligesom bilen i nogle situationer stadig mangler den sidste finjustering.
 

Således også på Sturup, hvor Anders hele dagen har kæmpet mod understyring i udgangen af svingene. Han forklarer: ”Bilen bremser og styrer perfekt ind i svinget, men bare jeg tænker på at give gas, så understyrer den. Vi har prøvet på brugte og nye dæk, men kan ikke helt se logikken endnu.”. Anders er dog ret sikker på, at havde problemet ikke været der, ville startplaceringen til søndagens løb til Copenhagen Racing Grand Prix være længere fremme på gridden.


(Foto: Spider-Web.dk)

Hvor Anders må ’nøjes’ med en sjetteplads, må Jesper Ternvalt kigge endog meget langt efter den forreste del af feltet. I den frie træning mistede bilen pludselig vandet, og selv om mekanikerne fik klaret problemet til tidtagningen, så sad der stadig en nagende tvivl i baghovedet. ”Sådan en motor er en meget stor udgift for et lille team som vores, så jeg brugte alt for meget af min koncentration på at holde øje med vandtemperaturen”, fortæller Jesper. ”Jeg ved godt, at jeg kan stole på mine mekanikere, så jeg må nok sluge kamelen og undskylde overfor dem”.


(Foto: Spider-Web.dk)

Noget kunne tyde på, at der har været andre ting i gang i teamet og overfor andre teams. ”Jeg har væddet om, at jeg starter foran Camilla Stephansen i morgen, så jeg må jo ud i last chance og give gas”, griner Jesper, som ikke er meget for at indrømme, at han skal stille op i strutskørt til gridshowet, hvis det ikke lykkes.

Spider-Web.dk


Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • Jesper Ternvalt
 • JA Motorsport
 • Sturup Raceway
 • 27/05/07 - Sturup Raceway - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her