Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Up's and down's for Hoff

Advan Cup 
28/05/07 

René Hoff var i weekenden på Sturup Raceway for at deltage i årets anden afdeling af Gruppe N 2000 Advan Cup. Forhåbningerne var store til denne weekend, for her skulle der samles point ind, til trods for at vejrguderne havde lovet rigeligt regn over det sydsvenske.
 

Lørdag formiddag klokken 10:30 var det tid til den første fri træning og den blev afviklet i tørvej. René Hoff hang meget godt med og kom hjem med tiden 1:12,773, der ragte til en 9. plads. Hurtigste mand var Kent Iversen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I pausen frem til den afgørende kvalifikation blev der kigget lidt på bilen og man finpudse nogle ting.

Klokken 14:30 var det tid til kvalifikationen og Hoff var klar til at præstere det gode resultat, og han kom også hjem med tiden 1:12,742, desværre endt han med at måtte stoppe ude på banen med en teknisk defekt, så der var rigeligt at tænke over frem til søndagens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Feltet i Gruppe N 2000 Advan Cup er stort og der er ikke mange i feltet der giver ved dørene. Det sås tydeligt i heat et, hvor der var ikke mindre end to safetycar perioder, og da Hoff samtidig kom lidt uheldigt fra start var der ikke meget at gøre. Hoff og Peugeot 307’en endte på 18. pladsen. Vinder af heatet blev Kent Iversen der også satte ny banerekord med tiden 1:11,733.

Heat to søndag blev om muligt endnu mere frustrerende for Hoff, der her fik en fornuftig start, og kæmpede godt med bilerne foran sig, men desværre endte duellen på 9 omgang med Michael Skipper ikke så godt, og Hoff endte med at ryge af banen. Michael Skipper fik strafbanen for den forseelse, men det giver jo desværre ikke Hoff mange point med hjem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen kom heldigvis ikke så meget til skade, og Hoff er helt uskadt efter uheldet, men det skulle have endt anderledes med flere point på tavlen hvis Hoff selv skulle have valgt.

Om 14 dage går det igen løs for Hoff og denne gang gælder det Jyllandsringen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Advan Cup
  •