Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jensen & Heick kom godt fra start i DM

DM Rally 
26/05/07 

Henrik Jensen og Leif Heick i Peugeot 206 RC vinder deres klasse i DM1 Suzuki Rally 2007, som blev kørt 19.maj omkring Sorø og Slagelse.
 

- Det gik lidt langsomt i starten, vi var lidt rustne, da det var første gang, vi var ude at køre i år, og det blev ikke bedre af, at vi havde tørvejrsdæk på første prøve i regnvejr, men i den sidste ende gik det godt og jeg er godt tilfreds.

Henrik var rigtig godt tilfreds med sin placering som nr. 12 generelt i første afdeling af DM i rally.
- Det var den startplacering, vi lagde ud med og vi var spændt på om vi kunne holde den, med mange større biler både foran og bag os. Jeg er sikker på at de mange nye, store og spændende rallybiler i feltet gjorde, at der var mange flere tilskuere rundt om på prøverne, og det er dejligt at mærke interessen er stigende for dansk rallysport.

I Henriks egen klasse var der kun Anders Rygaard fra Slagelse i den Honda Civic, som voldte Henrik de største problemer sidste år.

I DM-klassen, hvor der køres om DIF-guldet er der i alt 7 kørere. Klassen blev vundet af KOMO-holdet, som således lægger ud med maximum points i første DM-afdeling.

- Vi kunne slet ikke følge med Hondaen i begyndelsen. På et tidspunkt var vi 20 sekunder efter, men så haler vi ind, vandt seks og otte sekunder og var før sidste prøve seks sekunder efter. Det er så stort et forspring, at chancen for at hente de sidste 6 sekunder er mikroskopiske. Men desværre for Anders Rygaard får han problemer med koblingen og holder inde på prøven. Næste løb er på Mors 16. Juni og bilen skal gennemgås fra A til Z inden.

Henrik Jensen Rallyteam


Læs mere om:
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: