Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Team Womans World Lund Racing går til bekendelse!

Advan Cup 
25/05/07 

Måske var Kim Lund's overbevisende sejre i Åbningsløbet ikke noget tilfælde? Efter at have vundet de to heats med sammenlagt 14 sekunders forspring over de nærmeste konkurrenter, må man antage at der er sket andre forberedelser ud over at chaufføren har tabt et par kilo?
 

"Vi har godt nok gået stille med dørene, men jeg må hellere afsløre den hemmelige ingrediens" griner Kim Lund. "Vi har indgået et samarbejde med Intrax Suspension, og med den nye Intrax Evo3-undervogn har vi fået en helt fantastisk balance i bilen - så der er ingen tvivl om, hvad der er skyld i de to sejre på Jyllands-Ringen." Teamet har også testet undervognen på Padborg Park, og her var testresultatet også "yderst tilfredsstillende", som Kim selv udtrykker det.

Hele teamet er klar til Sturup. Lars' Peugeot 206 har fået monteret en ny motor og er blevet justeret på corner-vægten, så målet er en placering i top-15. Louise har også fået testet en del, så hun nu kender bilen endnu bedre. Samtidig er hendes form helt i top - den anden dag gennemførte hun således Copenhagen Maraton! "Ja, det gad jeg nu godt se Kim overleve" griner hun, og fortsætter: "Jeg føler mig meget mere sikker på bilen og mig selv, så jeg har sat mig et mål for løbene på Sturup: Jeg vil have minimum 5 af de irriterende handyr bag mig når jeg ser det ternede flag!"

Teamchefen selv er også klar til at give den gas igen: "Ja, nu skal vi bare ud og give dem baghjul igen! Det bliver godt nok en tung æske med de 80 kg succesballast, men den nye undervogn gør bilen så stabil at det nok skal gå." Mere bekymret er han over René Hoff og Kent Iversen, der med garanti vil gøre deres til at den lyserøde 307 ikke slutter forrest i løbene: "Både René og Kent er ret skarpe på Sturup - og især Kent, han har jo ingen ekstra vægt i bilen, så han skal nok komme op og snuse til mine baghjul" fortæller Kim fra værkstedet, hvor han sammen med holdet er ved at gøre klar til at rejse mod øst. Når de vender tilbage søndag aften, er det forhåbentlig med flere pokaler i bagagen.

Team Womans World Lund Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Advan Cup
  •