Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klar til gadekamp

Formel 1 
23/05/07 

Monacos Grand Prix er på vej
Sæsonens første fire løb har set tre forskellige vindere og en tæt kamp i toppen af tabellen. Monaco er stedet hvor meget kan ske.
 

Monacos gader er ikke nogen traditionel racerbane og derfor byder løbet nu og da på nogle gedigne overraskelser. At have en god bil med en stærk motor betyder mindre - kørerens evner til at læse banen er mere i fokus.

Vinder Ferrari igen, begynder det at ligne noget for de røde racere. Hvis Massa kan lave hattrick ligner det i særdelshed noget for den unge brasilianer.

Men blot fordi Ferrari har vundet tre af de forgående fire løb, er intet givet på forhånd. McLaren kan sagtens give dem kamp til stregen og Fernando Alonso trænger til at få sat Lewis Hamilton på plads.

Men netop i Monaco kan andre også lege med. Renault, Red Bull, BMW, Williams kan alle leverere en bedre vare end de normalt har mulighed for. På mange måder kan dette løb være den bedste mulighed for flere af dem, for at få en sejr i 2007.

Red Bull kørerne David Coulthard og Mark Webber er interessante at trække frem i denne sammenhæng. Coulthard klarer sig traditionelt godt i Monaco og har et par sejre der at se tilbage på. Mark Webber har også flere gange leveret en pæn indsats i Monacos gader. Sidste år lå han længe til en god placering, men bilen svigtede ham inden løbet sluttede.

Også BMWs Nick Heidfeld er en mand der har lavet gode præstationer i Monaco og en god indsats fra ham villle også være ganske tænkelig.

Løbet i Monaco kan selvfølgelig også blive en kedelig procession - hvor top fire bliver "the usual suspects" og man efterfølgende kan føle man spildte sin eftermiddag. Men sådan er Monaco - charmerende, altid betydende, men ikke altid dramatisk og spændende.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 27/05/07 - Monte Carlo - Formel 1 - FIA F1
  •