Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sikken en weekend for Tønder Rally Team

DM Rally 
26/05/07 

Endelig skulle vinterens mange og lange arbejdstimer veksles til rigtig ræs. Og der var fuld valuta for alle timerne og pengene.
 

Selvom det var det aller første DM for både bilen, servicefolk og ikke mindst begge kørerene, så gik det jo forrygende – bilen udgik ikke, og det var det mål der var sat til Teamets debut DM.. En placering som 49 ud af 76 tilmeldte må siges at være flot, alt taget i betragtning.

Der var en enkelt afkørsel, hvor både bremser, front og køler fik nogle gevaldige skrub, men det lykkedes for Teamet at holde bilen gangbar.

Teamet har kørt nogle enkelte løb – Fårvang, Sprint og Yokohama – men det tålte jo ingen sammenligning med rigtig Rally. Tak til de ”garvede” for råd, vejledning og en god stemning, det var en oplevelse.

Allerede næste dag stod Teamet klar i Frederecia til Yokohama løbet. Som det fremgår af billederne var bilen lidt havareret af gårsdagens afkørsel, men tape og nogle dygtige mekanikere løste problemerne til UG… Både før og imellem prøverne blev der arbejdet hårdt, for at holde bilen i topform, men på sidste prøve måtte teamet dog udgå da et knogelled gik..

Så alt i alt var det en forrygende weekend for hele Teamet, masser af ræs, og den lille bil kæmpede det bedste den kunne, så nu ser alle frem til næste afdeling af DM..

Hundredevis af usorterede billeder fra Yokohama løbet kan ses her: Picasaweb

Connie Bork


Læs mere om:
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: