Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michel er klar til Sturup

Danish
Touringcar
Challenge 

25/05/07 

Michel og resten af Seat Racing Team har haft travlt op til den kommende weekends løb på Sturup Raceway i Sverige. Blandt andet har teamet foretaget den første af deres 2 tests, inden løbet, hvilket forløb rigtig positivt.
 

”Som dagen skred frem fandt vi mere og mere tid i bilen, og vi fik arbejdet os frem til et godt setup til weekenden. Vi skal teste igen på torsdag, så der kan vi arbejde videre med bilen inden Super Pole lørdag. Bilen kører godt på banen, så vi står med et godt udgangspunkt inden weekenden”, fortæller Michel.


(Foto: Stine Østergaard)

På trods af den oplevelse som rystede familien Nykjær og resten af Seat Racing Team for snart 2 uger siden, hvor Familien Nykjær havde indbrud i privaten i Tappernøje, er familien og teamet klar til at deltage i løbet i weekenden. Teamkoordinator Chano Nykjær har haft næsten dagligt kontakt til Seat fabrikken i Spanien, for at få samlet trådene sammen inden løbet og få bestilt de stjålne dele. Familien er dog stadig rystet over indbruddet, og beder alle der skulle ligge inde med oplysninger om tyveriet om hjælp, til at få opklaret sagen.

Seat Racing Team
Stine Østergaard


Læs mere om:
 • Michel Nykjær
 • Seat Racing Team
 • Sturup Raceway
 • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her