Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Løbet ikke afsluttet endnu

DTM 
23/05/07 

DTMDTM-rodet på Lausitzring har ikke fået en endelig afgørelse endnu. I dag behandler det tyske motorsportsforbund forløbet der endte med det store rod som fandt sted i tredje afdeling af mesterskabet.
 

De fleste forventer dog at der ikke kommer ændringer af resultatet, slet og ret fordi det vil skade klassen mere end det vil gavne. Flere af de tabende partere, blandt andet Audi har valgt ikke at protestere mod resultatet, selvom de fleste er enige i at det endelige resultat langt fra er det faktiske resultat. For at få kigget det hele efter i sømmene har DMSB tilsagt løbsledelsen og de forskellige ansvarlige for løbet til et møde i dag. I deres officielle melding har de lagt op til at alle dele af løbet skal gennemgåes grundigt, så de kommer på hårdt arbejde i Frankfurt.


DMSB kigger på det rodede DTM løb - om ikke andet for at lære noget af det!
(Foto: Audi Motorsport)

Løbet blev især rodet fordi safety car'en kom ud på et forkert tidspunkt og fordi de førende var i stand til at gennemføre deres pitstop og komme ud foran safety car. Det krævede senere i løbet at der måtte en safety car på banen for at opsamle feltet og få sat orden på rækkefølgen.

Mere om DTM på Lausitzring

Benji

Læs mere om:
  • 20/05/07 - Lausitzring - DTM
  •