Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Micke Ohlsson – Mellem himmel og helvede

Radical - Int. 
24/05/07 

- Men fortsætter med at vise fine resultater
I løbet af den forgangne weekends kørsler, der foregik i samarbejde med STCC på Mantorp Park, fremviste Micke atter sin styrke.
 

Under fredagens træning lå Micke Ohlsson som toer, lige i kølvandet af finske Kimiläinen, Emma, der ligger som nummer et i serien. Fredagens træning bestod kun af en enkelt 20 min. session, noget som besværliggjorde en egentlig finjustering af setuppet. Til lørdagens kvalifikation viste det sig alligevel at EMPOLE Motorsport havde fået skruet en bil sammen som Micke trivedes i.

Kvalifikationen var som vanligt kraftigt trafikeret, hvor det kun gjaldt om en ting nemlig at få lavet sig en hurtig omgangstid på en relativ ledig bane. En kraftig vind gjorde sit til at omgangstiderne var noget langsommere. Efter kvalifikationen var afsluttet stod det klart at EMPOLE Motorsport havde taget årets første pole position.


(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Allerede fra start, som i første heat begynder med rullestart, blev det tæt løb. Micke lykkedes dog at holde positionen oppe foran. Fra anden omgang og fremefter udbyggede Micke støt sin føring. Med fem omgange tilbage og en afstand til nummer to på 5 sekunder, satta han tempoet ned og kunne køre sin anden sæson sejr hjem stille og roligt.

"Starten var noget kaotisk, specielt da jeg ikke fik den i andet gear. Jeg havde dog heldet med mig og kunne beholde føringen. Derefter fik den alt hvad den kunne trække, indtil hullet var stort nok.Efter den noget kaotiske start, var det en skøn sejr hvor selvtilliden fik et ordentlig skub opad. Jeg er bare så glad lige nu."


(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

I og med Micke også satte den hurtigeste omgangstid i det første heat, skulle han også starte på pole position i andet heat. Desværre blev det til en kort fornøjelse. Allerede da starten gik for andet heat, røg der en drivaksel og Micke blev stående tilbage i startgridden.

"Desværre lykkedes det ikke for os at gentage lørdagens bedrift. At skulle nøjes med at stå ude ved siden af banen og se på er nok noget af det værste man kan komme ud for. En kedelig følelse der forstærkes ekstra når man ved at man har en stor chance for at placere sig godt. Farten var tilstede her i weekenden men en knækket drivaksel er svær at forudse. Jeg havde virkelig brug for en dobbeltsejr i denne weekend, men sådan skulle det ikke gå. På en måde så befinder jeg mig et sted i mellem himlen og helvedet. Når vi kommer godt i mål er det oftest med en god placering, men efter de forgangne kokserier ligger vi ikke særligt godt placeret i den samlede stilling. Nu fokuserer vi på hvert enkelt race udover at vi skal have kontinuitet i resultaterne."


(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

EMPOLE Motorsports Christofer Karlsson, holdt fanen højt, da han om søndagen tog en andenplads med en motor der havde tændingsproblemer.

Micke og EMPOLE Motorsport er ved at oplade batterierne inden næste løbsweekend, som løber af stablen den 2-3 juni, på Karlskoga Motorstadion.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Emma Kimiläinen
  • Micke Ohlsson
  • Empole Motorsport
  • Mantorp Park
  •