Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP Racing: Sturup i kikkerten!

Advan Cup 
23/05/07 
Yokohama

Copenhagen Racing GP
HP Racings to kørere, Nick Reimersø og Dan Birkelev, er spændt forud for en hektisk weekend med testdage og anden afdeling i den spændende Advan Cup serie, denne gang på den sydsvenske Sturup Raceway.
 


Dan Birkelev og Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Advan Cup løbet hedder Copenhagen Racing GP, køres i weekenden 26. – 27. maj, og banen ligger kun et stenkast fra den danske hovedstad.

Ovenpå den hektiske og spændende debut på FDM Jyllandsringen, hvor begge kørere for første gang kunne opleve potentialet i de små, hurtige Swift racere, er pointsulten nu for alvor blevet vakt. HP Racing har lært meget om de nye racere, og tiden har ikke stået stille i det lille team, efter debutløbet på Jyllandsringen i starten af maj måned.

Racerne er blevet fintunet og justeret, mens kørerne glæder sig til den udfordrende og teknisk krævende Sturup Raceway. Banen bør passe rigtigt godt til de kompakte Suzuki Swift racere, og HP Racing har allerede før sæsonstart testet på den sydsvenske bane, og disse data vil blive brugt til at finde et godt setup.


Dan Birkelev og Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Debutløbet på FDM Jyllandsringen var præget af lidt vel hård kørsel, og teamet håber ovenpå at Nick Reimersøs racer har fået en tur med strygejernet, at den slags bulekørsel er en saga blot. Den svenske Sturup Raceway bane bliver forhåbentligt genstand for endnu et flot kvalifikationsresultat. Årets første løb så HP Racings Nick Reimersø kvalificere sig ind på en 9. plads, og dette resultat er der høje forventninger om at gentage.

Dan Birkelev og Nick Reimersø glæder sig begge til den kommende weekend. Banen ligger tæt på København, lige på den anden side af Øresundsbroen, kun et stenkast fra Malmö International Airport. Så teamet glæder sig til at se både sponsorer og fans til anden afdeling af Advan Cup i den kommende weekend!

HP Racing


Læs mere om:
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Sturup Raceway
 • 27/05/07 - Sturup Raceway - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her