Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hvedebrødsdagene ovre for Watt

Danish
Touringcar
Challenge 

22/05/07 

Jason Watt lader op til Copenhagen Racing Grand Prix med test på Sturup Raceway. Frisk fra brylluppet i lørdags er Jason opsat på at forbedre i forhold til åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.
 

Den Blå Avis Fleggaard Racing Jason Watt har kun lige fået sagt ja til sin Sara, før han atter skal i aktion i Danish Touringcar Championship. Det sker, når Watt, Magnussen og co. næste weekend afvikler anden afdeling af mesterskabet på Sturup Raceway uden for Malmø.

Inden Watt og teamkammerat Jan Magnussen kommer så vidt, skal der dog testes lidt for at være optimalt forberedt til årets anden DTC-weekend. For Jason Watts vedkommende har man i teamet dog taget lidt forskud på testen, da løbene på FDM Jyllandsringen blev udnyttet til at afprøve forskellige indstillinger på bilen.

“Vi er allerede blevet langt klogere på bilen efter løbene på FDM Jyllandsringen. Jeg har blandt andet fået justeret min håndbetjente speeder lidt, da den var lige kort nok tidligere. Det betød, at jeg lagde cirka 50 hk per centimeter, jeg gav gas. Det gav mig en del overstyring på FDM Jyllandsringen,” siger Jason Watt, der ikke er i tvivl om at han nok skal komme igen.

“Dybest set er det jo en racerbil, og jeg ved, at jeg kan køre den,” siger Jason Watt.

Den Blå Avis Fleggaard Racing tester på Sturup Raceway den 24. og 25. maj.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • Jason Watt
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her