Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Mattias Ekström udtaget som Audi reserve

Le Mans 
22/05/07 

Le MansSå er Audi for alvor ved at line op til Le Mans. I år foregår det med tre fabriksbiler, hvor vi stadig håber på at se Tom Kristensen i den ene af bilerne
 

Audi’s 3. bil, hvis man kan kalde den det, bliver besat af de nye unge Audi løver Lucas Luhr, Alexandre Prémat og Mike Rockenfeller. De kommer til at køre Audi R10 TDI’en med nummer 3.

De to andre Audi’er er for længst besat, men som det er de fleste bekendt var Tom Kristensen indblandet i et voldsomt uheld under sæsondebuten og har siden da ikke kørt for Audi. Derfor er svenske Mattias Ekström udtaget som Audi’s reserve kører i fald Tom Kristensen ikke bliver klar til at køre Le Mans.

Det skal dog slås fast at Ekström kun kører Le Mans for Audi hvis Tom Kristensen ikke erklæres køreklar fra lægerne. Dr Ullrich kommer med de beroligende ord: "På nuværende tidspunkt tror vi Tom kommer til at køre Le Mans, men der er selvfølgeligt ikke nogen garanti for det."

Audi Sport har allerede nu besluttet at Mattias Ekström skal overtage Toms plads i Audi’en under den officielle testdag den 3. Juni. Han deler bil nummer 2 med Dindo Capello og Allan McNish.

Den sidste Audi R10 TDI bliver kørt af Frank Biela, Emanuele Pirro og Marco Werner og det er den af Audi'erne der har absolut mest erfaring ombord. De tre kørere har 10 sejre til sammen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •