Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DTC Cup føringen skal forsvares

Danish
Touringcar
Challenge 

22/05/07 

- på Sturup Raceway
Team Essex køreren Philip Andersen sikrede sig føringen i DTC Privat Cuppen ved Åbningsløbt på Jyllands-Ringen, den skal han forsvare den kommende weekend på Sturup Raceway, hvor anden afdeling i Danish Touringcar Championship køres.
 

Som en sidste forberedelse til løbet på Sturup Raceway tager Philip Andersen tirsdag over på banen, og tester sammen med teamets to øvrige kørere, Casper Elgaard og John Nielsen.
Det bliver første gang at Philip skal køre på den svenske bane med den ny racer, så det er en stor støtte for ham at også Casper og John deltager i testen, da de kørte med denne biltype på banen allerede sidste år.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Min formkurve i den nye bil er stadig på vej op, den har slet ikke toppet endnu" - oplyser Philip Andersen, og tilføjer - "Jeg ser weekendens løb som meget åbent, nogle har fået mere vægt i bilerne, andre har måtte lette deres biler, det kombineret med den begrænsede mængde dæk vi har til rådighed gør det umuligt at spå om udfaldet, men jeg vil gøre mit bedste for at fastholde min føring i Privat Cuppen, samt om muligt, for at komme lidt længere frem i det generelle mesterskab.


(Foto: Motorsporten.dk)

Inden løbene på Sturup Raceway indtager Philip en delt 6. plads i det generelle mesterskab, mens det er team kollegerne Casper Elgaard og John Nielsen der indtager henholdsvis første og anden pladserne, så bedre testpartnere kan han ikke ønske sig!

Philip Andersen Presse

Læs mere om:
 • Philip Andersen
 • Team Essex
 • Sturup Raceway
 • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her