Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Casper Lind sigter efter podiet

Clio Cup - DK 
21/05/07 

Clio CupClio Cup køreren Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg skal den kommende weekend deltage i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway i syd Sverige.
 

Forud for debuten i Clio Cup klassen på Jyllandsringen var Casper Lind Poulsen ret optimistisk, men her var han lidt uheldig, og da bilen stadig er ny og lidt ukendt land for ham udeblev topresultaterne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Derfor tager Casper til Sturup Raceway allerede på torsdag, for at få flere Clio kilometer i kroppen og samtidig for at lave en optimal forberedelse til løbet.

Inden weekenden er Casper på 4. pladsen i Clio Cup’en med 18 point, og det er klart at han er kommet for at få mange flere point med hjem, og med den gode forberedelse er mulighederne store, måske endda for en podieplacering.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •